N516 Groot onderhoud

De Thorbeckeweg in Zaandam en de Kolkweg in Oostzaan vormen samen de N516 en zijn voor Zaandam-Zuid en Oostzaan de aansluiting met de A8. De weg wordt intensief gebruikt en heeft groot onderhoud nodig. Tegelijk met het groot onderhoud optimaliseert de provincie de kruisingen met de Ambacht en de Verlengde Stellingweg en wordt de duikerbrug vervangen. De wegwerkzaamheden starten februari 2017 en zijn eind 2017 afgerond. De N516 is tijdens de werkzaamheden altijd bereikbaar met uitzondering van 2 weekenden in juli 2017. Na de werkzaamheden is de weg veiliger en de doorstroming op de kruispunten verbeterd.

Werkzaamheden Thorbeckeweg en de Kolkweg (N516) afgerond

Werkzaamheden Thorbeckeweg en de Kolkweg (N516) afgerond

Het groot onderhoud aan de N516 is klaar. De komende tijd werkt de provincie aan de laatste afrondende werkzaamheden waaronder het aanpassen van de bewegwijzering en belijning. Recent zijn er mooie luchtfoto’s gemaakt van het eindresultaat.

Meer informatie

Actueel

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u de digitale nieuwsbrief ontvangen met daarin de laatste stand van zaken van het project? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief N516 Groot onderhoud.

Kaart

Contact

Voor vragen over het project kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Mevr. Froukje Oostra via infoN516@noord-holland.nl.
Voor algemene vragen over wegwerkzaamheden kunt u contact opnemen met het Servicepunt Provincie Noord-Holland via 0800 0200 600 (gratis).