Actueel

 • Paviljoen Welgelegen open tijdens Open Monumentendagen

  (03 september 2021) Het provinciehuis in Haarlem opent tijdens de Open Monumentendagen haar deuren.
 • Nieuwe expositie in provinciehuis: Counterpart

  (28 juni 2021) De nieuwe Dreefexpositie Counterpart belicht dit keer actuele kunst van 7 Zuid-Hollandse kunstenaars: Lily de Bont, Maurice Braspenning, Joncquil, Inge Reisberman, Simon Schrikker, Rik Smits en Renie Spoelstra.
 • Dreef-expositie over 75 + 1 jaar vrijheid: Uit<>zicht

  (03 juni 2021) UIT<>ZICHT is een expositie in het kader van 75 + 1 jaar vrijheid, die gaat over verzet tegen de vergetelheid van het verleden en over nieuwe vergezichten. De werken zijn van 7 t/m 25 juni te zien in Paviljoen Welgelegen in Haarlem.
 • Dreef-expositie over 75 + 1 jaar vrijheid: Uit<>zicht

  (23 april 2021) UIT<>ZICHT is een expositie in het kader van 75 + 1 jaar vrijheid, die gaat over verzet tegen de vergetelheid van het verleden en over nieuwe vergezichten. De werken bevinden zich tot en met 25 juni 2021 in Paviljoen Welgelegen in Haarlem.
 • ‘Buiten’: nieuwe expositie in provinciehuis

  (21 januari 2021) In het provinciehuis van Noord-Holland, Paviljoen Welgelegen, is een nieuwe tentoonstelling ingericht.
 • Provincie besteedt aandacht aan slavernijverleden

  (04 december 2020) De provincie Noord-Holland gaat in gesprek met haar inwoners over het slavernij- en koloniaal verleden. Het doel is om meer begrip en bewustzijn te creëren over wat het slavernij- en koloniaal verleden heeft betekend en tot op de dag van vandaag betekent.
 • Reanimatie: nieuwe expositie in provinciehuis

  (30 september 2020) Kunstliefhebbers zijn vanaf 2 oktober van harte welkom om een bezoek te brengen aan de nieuwe Dreefexpositie Reanimatie.
 • Huis van Hilde en tentoonstellingen provincie dicht

  (16 maart 2020) Archeologiecentrum Huis van Hilde in Castricum sluit tot 1 juni haar deuren in verband met de maatregelen rond het coronavirus. Dat geldt ook voor de tentoonstellingen van de provincie in Paviljoen Welgelegen en het kantoor aan het Houtplein in Haarlem.

Uitgelicht