Werken en ontwikkelen

Werken en ontwikkelen

Overheden, bedrijfsleven en onderwijs werken samen aan een veerkrachtige technische en technologische arbeidsmarkt voor een duurzaam en groen Noord-Holland. Dit doen we samen in een beweging en dit doen we met behulp van het Manifest Werken en Ontwikkelen 2030. Dit manifest wordt onderschreven door onderwijs, bedrijfsleven en overheid.

Zet De Groene Wereld Aan

Zet De Groene Wereld Aan

Met de nieuwe campagne ‘Zet De Groene Wereld Aan’ interesseren we jongeren en zij-instromers voor een baan in de techniek en technologie. Bekijk de nieuwe campagne.

Meer informatie

Actueel

Bijeenkomsten

 

Contact

Heeft u vragen over het Manifest Werken en Ontwikkelen 2030 NH? Of wilt u deelnemen aan een bijeenkomst? Heeft u een (succes)verhaal of idee dat u wilt delen en dat past bij de ambities van het manifest? Twijfel niet om contact op te nemen en stuur een e-mail naar manifest@noord-holland.nl.

Manifest Werken en ontwikkelen Noord-Holland 2030

Manifest Werken en Ontwikkelen in Noord-Holland 2030
Lees het Manifest Werken en ontwikkelen Noord-Holland 2030

Uitgelichte video's

  • Zij-instromers in de techniek

    Beata, Roel en Ahmed hebben hun oude baan vaarwel gezegd en zijn gestart aan een opleiding én baan in de techniek. Waarom kozen deze zij-instromers vo...

  • Kies voor techniek op de Dudoc XP

    7 mbo-studenten van de bedrijfsvakopleidingen Espeq bouwopleidingen, Tetrix Techniek, IW Noord-Holland en het ROCHorizon College vertellen waarom ze h...