Nieuws

 • Inloopbijeenkomst over HOV Aalsmeer - Schiphol-Zuid

  (06 november 2019) 570px hovasz Op dinsdag 19 november 2019 organiseert aannemer Dura Vermeer tussen 19.00 tot 21.00 uur een inloopbijeenkomst over project HOVASZ. Omwonenden, ondernemers, weggebruikers en andere geïnteresseerden kunnen zich laten informeren over de plannen voor de aanleg van de hoogwaardige openbaar-vervoerverbinding en de herinrichting van de Burgemeester Kasteleinweg tussen Aalsmeer en Schiphol-Zuid.
 • Stand van zaken bomen in projectgebied HOVASZ

  (25 oktober 2019) Zwarteweg_vogelvlucht groen 570 Begin 2020 start de aannemer met de eerste zichtbare werkzaamheden ter voorbereiding op de aanleg van de hoogwaardige openbaar-vervoerverbinding en de herinrichting van de Burgemeester Kasteleinweg tussen Uithoorn en Schiphol-Zuid. Voor de herinrichting heeft gemeente Aalsmeer een groenplan opgesteld met ruim 175 nieuwe bomen. Maar voor de aanleg van de weg moeten er helaas ook bomen gekapt worden in Aalsmeer en Haarlemmermeer.
 • Verkeersmaatregelen gereed bij Zwarteweg in Aalsmeer

  (29 augustus 2019) Kruising zwarteweg aalsmeer De verkeersmaatregelen bij de kruising van de Burgemeester Kasteleinweg met de Zwarteweg in Aalsmeer zijn gereed. Door deze maatregelen kunnen de schoolgaande kinderen van de nabijgelegen school IKC Triade veiliger oversteken.
 • Wegwerkzaamheden Burgemeester Kasteleinweg (N196) in Aalsmeer

  (09 juli 2019) Algemene afbeelding werkzaamheden De provincie Noord-Holland voert tussen 17 en 24 juli 2019 een aantal verkeersmaatregelen uit bij de kruising van de Burgemeester Kasteleinweg (N196) met de Zwarteweg en bij de oversteek van de Zwarteweg – Waterhoenstraat in Aalsmeer. Deze maatregelen dragen bij aan een veilige oversteek van de N196 en Zwarteweg voor kinderen die na de zomervakantie naar de nieuwe school IKC Triade gaan.
 • Aanleg HOV Aalsmeer – Schiphol-Zuid definitief gegund

  (07 mei 2019) Aanleg HOV Aalsmeer – Schiphol-Zuid definitief gegund Provincie Noord-Holland gunt de aanleg van de hoogwaardige openbaarvervoerverbinding tussen Aalsmeer en Schiphol-Zuid (HOVASZ) definitief aan Dura Vermeer.

Uitgelicht