Nieuws

  • Onderzoek naar (onder)doorgang Broek in Waterland (N247) afgerond

    15 juni 2018 Onderzoek naar (onder)doorgang Broek in Waterland (N247) afgerond Tijdens de voorlopig laatste informatieavond hebben de Dorpsraad Broek in Waterland en de provincie Noord-Holland de resultaten van het onderzoek gepresenteerd. Met deze MKBA zijn de 5 oplossingsvarianten voor het verbeteren van de doorstroming op de N247 onder de loep genomen.
  • Pendeldienst provincie voor informatieavond (onder)doorgang Broek in Waterland (N247)

    14 juni 2018 Pendeldienst provincie voor informatieavond (onder)doorgang Broek in Waterland (N247) Afbeelding Donderdag 14 juni staakt het busvervoer in de regio Waterland. Die dag is er ook een informatieavond voor de gehele regio over de (onder)doorgang Broek in Waterland (N247) in Hotel Volendam. Omdat er in de regio Waterland intensief gebruik wordt gemaakt van het openbaar vervoer, zet de provincie Noord-Holland op donderdagavond een pendeldienst op.
  • Informatieavond onderdoorgang N247 in Broek in Waterland

    01 juni 2018 Informatieavond onderdoorgang N247 in Broek in Waterland De provincie Noord-Holland en de Dorpsraad Broek in Waterland organiseren op donderdagavond 14 juni een inloopbijeenkomst over de studie naar een (onder)doorgang in de N247 in Broek in Waterland.

Uitgelicht