N522 Vervanging brug Ouderkerk

Het verkeer op de Oranjebaan/Burgemeester Stramanweg (N522) in Ouderkerk aan de Amstel kruist de Amstel over de brug Ouderkerk. De brug stamt uit 1936 en is technisch en verkeerskundig gezien aan vervanging toe. Daarom gaat de provincie Noord-Holland de huidige brug vervangen door 2 nieuwe bruggen. Tegelijkertijd vindt aanpassing plaats van de aansluitende wegen en fietspaden. Hierdoor verbetert de verkeersveiligheid rondom de brug Ouderkerk en ontstaat een betere doorstroming van het wegverkeer op de N522.

Stremmingen of beperkingen bedientijden

Stremmingen of beperkingen bedientijden

Scheepvaart die deze zomer de Brug Ouderkerk bij Ouderkerk aan de Amstel wil passeren, moet tussen juli en oktober rekening houden met stremmingen of beperkingen in de bedientijden.

Meer informatie

Actueel

Aanmelden voor de nieuwsbrief N522 Vervanging brug Ouderkerk

Wilt u de nieuwsbrief N522 Vervanging brug Ouderkerk per e-mail ontvangen zodat u regelmatig op de hoogte wordt gehouden? Meldt u zich dan aan.

Uitgelichte foto's en video's

  • Basculekelder Brug Ouderkerk geplaatst

    De basculekelder van de nieuwe Brug Ouderkerk is op 19 en 20 augustus 2021 vanaf de oever bij de brug centimeter na centimeter over een rails naar zij...

  • Luchtfoto Ouderkerk aan de Amstel

    De aannemer BOK is hard bezig met de voorbereidende werkzaamheden bij de aanleg van de nieuwe Brug Ouderkerk. Bekijk de luchtfoto van de werkzaamheden...

Impressie brug Ouderkerk

Kaartje Brug Oudekerk
Impressie brug Ouderkerk

Contact

Met vragen of klachten kunt u terecht bij het Servicepunt van de Provincie Noord-Holland.