N522 Vervanging brug Ouderkerk

Het verkeer op de Oranjebaan/Burgemeester Stramanweg (N522) in Ouderkerk aan de Amstel kruist de Amstel over de brug Ouderkerk. De brug stamt uit 1936 en is technisch en verkeerskundig gezien aan vervanging toe. Daarom gaat de provincie Noord-Holland de huidige brug vervangen door 2 nieuwe bruggen. Tegelijkertijd vindt aanpassing plaats van de aansluitende wegen en fietspaden. Hierdoor verbetert de verkeersveiligheid rondom de brug Ouderkerk en ontstaat een betere doorstroming van het wegverkeer op de N522.

Stremmingen of beperkingen bedientijden

Stremmingen of beperkingen bedientijden

Scheepvaart die in het voorjaar van 2023 de Brug Ouderkerk bij Ouderkerk aan de Amstel wil passeren, moet tussen 20 februari en 20 juni rekening houden met stremmingen of beperkingen in de bedientijden.

Meer informatie

Actueel

Aanmelden voor de nieuwsbrief N522 Vervanging brug Ouderkerk

Wilt u de nieuwsbrief N522 Vervanging brug Ouderkerk per e-mail ontvangen zodat u regelmatig op de hoogte wordt gehouden? Meldt u zich dan aan.

Contact

Met vragen of klachten kunt u terecht bij het Servicepunt van de Provincie Noord-Holland.

Kaart brug Ouderkerk

Grotere kaart weergeven

Uitgelichte foto's en video's

  • Fietsend op en onder de Brug Ouderkerk

    Vanaf half juni 2023 is de Brug Ouderkerk vervangen en is het fietspad rondom de brug vernieuwd. Bekijk de animatie van de nieuwe fietsroute.

  • Timelapse Brug Ouderkerk

    Op maandag 20 februari 2023 werd het tweede val van de Brug Ouderkerk in delen op z’n plaats gehesen. Bekijk de timelapse.