Foto's en video's

 • Basculekelder Brug Ouderkerk geplaatst

  De basculekelder van de nieuwe Brug Ouderkerk is op 19 en 20 augustus 2021 vanaf de oever bij de brug centimeter na centimeter over een rails naar zijn definitieve plaats boven de Amstel geduwd. Daar is de kelder afgezonken in de Amstel om vervolgens verder afgebouwd te worden.

 • Luchtfoto Ouderkerk aan de Amstel

  De aannemer BOK is hard bezig met de voorbereidende werkzaamheden bij de aanleg van de nieuwe Brug Ouderkerk. De luchtfoto van de werkzaamheden is op 17 juli 2021 genomen (bron: Aerovista Luchtfotografie).

 • Werkzaamheden in beeld - juni 2019

  Deze maand onder meer foto’s van de gestuurde boring onder de N522 door, van Amstelzijde naar Amsteldijk Noord in Amstelveen. De aannemer heeft met de boring 5 kabels en leidingen verlegd. Ook is er weer veel werk verricht aan de oeverconstructie langs de Amstel.

 • Werkzaamheden in beeld - mei 2019

  Deze maand foto's van onder meer de gestuurde boring onder de N522 door, van Hoger Einde-Zuid naar Hoger Einde-Noord in Ouderkerk aan de Amstel. De aannemer heeft met de boring 7 kabels en leidingen verlegd. Daarnaast ook veel foto's van het vervangen van de oeverconstructie. Deze foto's zijn van 23 mei 2019.

 • Werkzaamheden in beeld - april 2019

  Dinsdag 16 april heeft onze fotograaf een rondje gemaakt door het projectgebied van de N522 Vervanging brug Ouderkerk. De aankondigingsborden voor de afsluiting van het eerste deel fietspad zijn geplaatst, oude kabels worden van de bodem van de Amstel verwijderd en in het weiland aan Hoger Einde-Noord en de N522 legt de aannemer een tijdelijke inrit en werkterrein aan.

Uitgelicht