Nieuws

 • Statenlid in beeld: Vincent Valk (BBB)

  12 juni 2024 Statenlid in beeld: Vincent Valk (BBB)

  Wie zijn de volksvertegenwoordigers die na de verkiezingen aan de slag zijn gegaan in Provinciale Staten van Noord-Holland? Maak kennis met Vincent Valk van BBB.

 • Besluiten Provinciale Staten 10 juni 2024

  11 juni 2024 Besluiten Provinciale Staten 10 juni 2024

  Provinciale Staten (PS) van Noord-Holland stemden, na aanvullingen vanuit moties en amendementen, in met de 80% versie van de visie Publieke Mobiliteit.

 • Statenlid in beeld: Laura Ouderkerken (VVD)

  05 juni 2024 Statenlid in beeld: Laura Ouderkerken (VVD)

  Wie zijn de volksvertegenwoordigers die na de verkiezingen aan de slag zijn gegaan in Provinciale Staten van Noord-Holland? Maak kennis met Laura Ouderkerken van de VVD.

 • Statenlid in beeld: Fatima Oulad Hadj (PvdA)

  29 mei 2024 Statenlid in beeld: Fatima Oulad Hadj (PvdA)

  Wie zijn de volksvertegenwoordigers die na de verkiezingen aan de slag zijn gegaan in Provinciale Staten van Noord-Holland? Maak kennis met Fatima Oulad Hadj van de PvdA.

 • Statenlid in beeld: Marianne Poot (VVD)

  21 mei 2024 Statenlid in beeld: Marianne Poot (VVD)

  Wie zijn de volksvertegenwoordigers die na de verkiezingen aan de slag zijn gegaan in Provinciale Staten van Noord-Holland? Maak kennis met Marianne Poot van de VVD.

 • Statenlid in beeld: Pieter Teeuwen (BBB)

  15 mei 2024 Statenlid in beeld: Pieter Teeuwen (BBB)

  Wie zijn de volksvertegenwoordigers die na de verkiezingen aan de slag zijn gegaan in Provinciale Staten van Noord-Holland? Maak kennis met Pieter Teeuwen van de BBB.

 • Besluiten Provinciale Staten Noord-Holland 13 mei 2024

  15 mei 2024 Besluiten Provinciale Staten Noord-Holland 13 mei 2024

  Provinciale Staten van Noord-Holland stemden in met het tijdelijk buiten werking stellen van de Referendumverordening en gingen met elkaar in debat over de voortgang van het Provinciaal Programma Landelijk Gebied.

 • Provincie Noord-Holland stelt de referendumverordening tijdelijk buiten werking

  14 mei 2024 Provincie Noord-Holland stelt de referendumverordening tijdelijk buiten werking

  De provincie wil een alternatief voor de huidige referendumverordening. De provincie hecht veel waarde aan goede participatie en heeft hier uitgangspunten voor opgesteld.

 • “Zwijgen is geen optie”

  02 mei 2024 “Zwijgen is geen optie”

  In aanloop naar de Willem Arondéuslezing op 15 mei 2024 vertelt spreker Natascha van Weezel over oorlog en onvrijheid. “Ik wil uitsluiting en het ontnemen van vrijheid voorkomen.”

 • Statenlid in beeld: Julia Schneemann (Volt)

  16 april 2024 Julia Schneemann

  Wie zijn de volksvertegenwoordigers die na de verkiezingen aan de slag zijn gegaan in Provinciale Staten van Noord-Holland? Maak kennis met Julia Schneemann van Volt.