Nieuws

 • Nieuwe bloktijden scheepvaart vanaf 24 juni

  (21 juni 2019) Nieuwe bloktijden scheepvaart vanaf 24 juni De provincie Noord-Holland werkt van maandag 24 juni tot en met vrijdag 26 juli 5 weken in de Wilhelminasluis. De scheepvaart kan dan op werkdagen alleen gedurende bloktijden door de sluis.
 • Vernieuwing Wilhelminasluis hervat

  (31 januari 2019) Vernieuwing Wilhelminasluis hervat De werkzaamheden aan de Wilhelminasluis worden op 11 februari 2019 weer hervat. Daarmee wordt een periode van onzekerheid afgesloten en komt een vernieuwde Wilhelminasluis, Wilhelminabrug en Beatrixbrug weer dichterbij.
 • Heijmans en provincie sluiten overeenkomst Wilhelminasluis Zaandam

  (31 oktober 2018) Heijmans en provincie sluiten overeenkomst Wilhelminasluis Zaandam De provincie Noord-Holland en Heijmans hebben een intentieovereenkomst gesloten voor het gezamenlijk afbouwen van de Wilhelminasluis in Zaandam.
 • Duikers inspecteren Wilhelminasluis

  (28 augustus 2018) Duikers inspecteren Wilhelminasluis Afbeelding Duikers hebben een onderwaterinspectie van de Wilhelminasluis uitgevoerd. De duikinspectie maakt deel uit van een bredere inspectie van de sluis op civieltechnisch, bouwkundig, elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vlak.

Uitgelicht