Zeeweg N200

Zeeweg N200

Samen met inwoners, ondernemers, weggebruikers en andere belanghebbenden wil de provincie de veiligheid op deze weg verbeteren. De provincie onderzoekt welke aanpassingen aan de Zeeweg daaraan kunnen bijdragen. Tegelijkertijd kijkt de provincie naar kansen voor verbetering van de natuur en wordt er rekening gehouden met de bereikbaarheid van de kust. De provincie voert na 2028 groot onderhoud uit aan deze weg. De maatregelen uit de studie worden hierin meegenomen. Ook kijkt de provincie welke maatregelen al eerder kunnen bijdragen aan de verkeersveiligheid van de weg.

Actueel

  • Pas op de plaats voor Zeeweg N200

    01 december 2023

    De provincie werkt aan een studie om de verkeersveiligheid op de Zeeweg N200 tussen Overveen en Bloemendaal aan Zee te verbeteren. Daarnaast werken ge...

  • Meerdere voorstellen voor Zeeweg N200 op tafel

    06 oktober 2023

    Op zoek naar oplossingen voor de verkeersveiligheid op de Zeeweg N200 zijn wensen, belangen en maatregelen in beeld gebracht voor deze unieke weg door...

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief Zeeweg N200 per e-mail ontvangen zodat u regelmatig op de hoogte wordt gehouden? Meldt u zich dan aan. 

Contact

Heeft u vragen over het project? U kunt de projectorganisatie bereiken door te mailen naar: ZeewegN200@noord-holland.nl.

Zie ook