GO!-NH - hét innovatieprogramma voor ondernemers

De GO!-NH programma’s versnellen MKB-bedrijven en startups. GO!-NH heeft drie verschillende programma’s samengesteld, zodat jouw onderneming de beste ondersteuning krijgt, behorende bij de fase en omvang waarin jouw bedrijf zich bevindt.

Actueel

Thema’s Duurzame Innovatie

Het GO!-NH programma is een programma om de economie in Noord-Holland te stimuleren met focus op de sectoren: bouw, beton, chemie, fashion, agri & food, verpakkingsmateriaal, handel en horeca. De thema’s voor de ontwikkeling van de circulaire economie in Noord-Holland zijn:

 • Energietransitie
 • Duurzame Mobiliteit
 • Agri-food
 • Circulaire Economie
  • Afval als Grondstof
  • Modulair ontwerp
  • Plastics
  • Textiel

Consortium Innomics en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord

Het versnellingsprogramma GO!-NH wordt uitgevoerd door een consortium van Innomics en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in opdracht van de provincie Noord-Holland.

Innomics organiseert innovatie en versnelling bij MKB bedrijven, grote ondernemingen, multinationals en industrieën. Top down, door middel van het faciliteren van innovatie strategie en het begeleiden van transformatie. Bottom up, door het concreet versnellen en innoveren van teams met een nieuwe skillset, mindset en toolset.

Het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en provincie Noord-Holland. NHN helpt ondernemers bij hun investeringen in de regio NHN. Het GO!-NH programma biedt een mooie uitbreiding op het dienstenpakket van NHN, waarmee ondernemers en start-ups in Noord-Holland Noord nog beter worden ondersteund bij hun groei en ontwikkeling.
 

Meer weten?

Neem contact op met het team van Go!-NH:

Jessica SchonewilleJessica Schonewille

Initiatiefnemer vanuit Provincie Noord-Holland

Beleidsadviseur Provincie Noord-Holland
schonewillej@noord-holland.nl

Andre knol

André Knol

Initiatiefnemer vanuit Innomics
Partners en deelname corporates
a.knol@innomics.nl
 

Michiel de Klein

Michiel de Klein

Programma en deelname startups en MKB

m.deklein@innomics.nl 
 

Sabrina KosterSabrina Koster

Events, media & communicatie

s.koster@innomics.nl
 

Caroline BeelenCaroline Beelen

Events, media en communicatie 

c.beelen@innomics.nl
 

Thijs PenninkThijs Pennink

Programma lead

tpennink@nhn.nl


Daniël Banis Daniël Banis

Programma manager

dbanis@nhn.nl


Abdellah Ezzerari Abdellah Ezzerari

Projectmanagement

aezzerari@nhn.nl


Marieke EndertMarieke Endert

Communicatie

mendert@nhn.nl


Annemarie HenselmansAnnemarie Henselmans

Projectmedewerker

ahenselmans@nhn.nl

Nieuwe vorm GO!-NH

Vanaf 2021 wordt de bestaande GO!-NH Accelerator aangevuld met de programma’s GO!-NH Growth en GO!-NH Scale, met nog extra losse masterclasses in de GO!-NH Academy. De trajecten vullen elkaar aan doordat ze zich ieder op een andere fase van de innovatie richten. Op deze manier kan er meer maatwerk worden geleverd in de ondersteuning van de bedrijven. Bedrijven kunnen zich vanaf 26 november inschrijven voor de programma’s via de website van GO!-NH.

Zita Pels, gedeputeerde Circulaire Economie: “Het stimuleren van innovatieve ideeën op het gebied van duurzaamheid is een van onze belangrijkste aandachtspunten bij de provincie Noord-Holland. Want alleen met deze innovaties kunnen we onze doelen om in 2050 volledig circulair en klimaatneutraal te zijn, behalen. Dat we nu met GO!-NH ook bedrijven kunnen gaan helpen die al veel verder zijn met hun duurzame werk en de potentie hebben een grotere markt te bedienen, is dan ook goed nieuws in deze tijden van transitie.”
 

Introductiebijeenkomsten

Ben jij geïnteresseerd in het GO!-NH programma en ben je op zoek naar de juiste match? Dan zijn de introductiebijeenkomsten het uitgelezen moment om antwoorden te vinden! Tijdens deze bijeenkomsten hoor je van het GO!-NH team en huidige en oud-deelnemers wat het groeiprogramma voor je kan betekenen en welk programma de juiste match voor jou is. Daarnaast kun je jouw vragen direct stellen aan het team van GO!-NH.

Aanmelden introductiebijeenkomsten

GO!-NH Programma

GO!-NH is een serie groeiversnelling programma's (accelerators) van de provincie Noord-Holland. Deze speciaal ontwikkelde programma’s ondersteunen startups en MKB’ers bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzaamheid. Met trainingen, tools en professionele coaching door experts ontwikkel je jouw bedrijf.

GO!-NH heeft drie verschillende trajecten samengesteld, zodat ondernemers de beste ondersteuning krijgen die past bij de fase en omvang waarin hun bedrijf zich bevindt.

Voor meer informatie, schrijf je in voor de GO!-NH interesselijst. We zullen je op de hoogte houden over het programma met updates en nieuwsbrieven.

GO!-NH ACCELERATOR

De GO!-NH Accelerator is een innovatieversneller, gericht op startups en MKB’ers die werken aan duurzame innovaties, waarvan het product of de dienst zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt. In een programma van drie maanden wordt er met workshops en onder begeleiding van coaches en experts gefocust op marktvalidatie en het zoeken naar de juiste ‘problem-solution fit’. GO!-NH Accelerator start in maart 2021. Meer informatie over inhoud, inschrijven en deelname vind je hier.

GO!-NH GROWTH

Het GO!-NH Growth programma is voor startups en MKB’ers die zich in een verdere fase bevinden. Zij hebben al tractie door omzet uit (enkele) klanten en/of lopende pilots. Tijdens dit programma wordt de onderneming klaar gemaakt voor groei door in te zoomen op herhaalbaarheid en schaalbaarheid. Door middel van groei-experimenten wordt er gezocht naar een goede ‘product-market fit’ en wordt er toegewerkt naar een ‘scale-up fit’. De teams krijgen drie maanden ondersteuning van coaches en experts en doorlopen een intensief programma van workshops en deepdives. GO!-NH Growth start in maart 2021. Meer informatie over inhoud, inschrijven en deelname vind je hier.

GO!-NH SCALE

Het GO!-NH Scale traject is gericht op scale-ups en MKB’ers die goed ontwikkeld zijn in hun huidige markt en klaar zijn om hun innovatie op te schalen naar nieuwe markten of gebieden. In dit traject verkennen bedrijven op welke nieuwe markten ze gaan focussen en wat daarbij komt kijken. GO!-NH Scale bereidt de organisatie voor op flinke groeisprongen te gaan maken door het uitwerken van een goede ‘go-to-market’ strategie en individuele begeleiding door experts. Dit programma duurt 6 maanden en bevat individuele coaching en 8 workshops. GO!-NH Scale start officieel in juni 2021. Meer informatie over inhoud, inschrijven en deelname vind je hier.  

GO!-NH ACADEMY

Met de GO!-NH Academy kan op een laagdrempelige manier kennis gemaakt worden met GO!-NH. Gedurende het hele jaar plannen zijn er masterclasses waaraan ondernemers (gratis) kunnen deelnemen. Deze masterclasses zijn te volgen in voorbereiding op een GO!-NH programma, of gewoon los. Meer informatie over inhoud, inschrijven en deelname vind je hier.

GO!-NH Alumni-pogramma

Alumni programmaAlle deelnemers van GO!-NH worden uitgenodigd voor het GO!-NH Alumni-programma. Op regelmatige basis worden ‘meet-ups’ georganiseerd met experts uit het netwerk. Het alumni-programma heeft tot doel om de groep van transitiemakers groter, hechter en sterker te maken. Zodoende wordt het ecosysteem opgebouwd, uitgebreid en verder geactiveerd. Inmiddels telt het Alumni-netwerk maar liefst 65 bedrijven en meer dan 60 partner organisaties.

Uitgelicht

Twitter

Helaas, geen tweets beschikbaar voor dit onderdeel.

Initiatiefnemers

Logo's initiatiefnemers

Provincie Noord-Holland, Innomics en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord werken samen aan het innovatieprogramma GO!-NH.