GO!-NH

De GO!-NH Accelerators versnellen MKB-bedrijven en startups. In een programma van 3 maanden ga je van idee tot een bedrijf dat klaar is om met innovatieve oplossingen de markt te bestormen. Met trainingen, tools en professionele ondersteuning van experts ontwikkel je je bedrijf in een beschermde omgeving.

GO!-NH Accelerator Duurzame Innovatie 2020

GO!-NH Accelerator Duurzame Innovatie 2020

Ben jij deel van een mkb-bedrijf, startup, studentenbedrijf of innovatieteam van een corporate met een oplossing op het gebied van duurzame innovatie? De GO!-NH Accelerator helpt je versneld ontwikkelen!

Meer informatie

Actueel

Programma Accelerator Duurzame Innovatie

Selectiedagen

De beste 20 teams worden uitgenodigd voor een selectiebootcamp van 2 ochtenden en een hele finale dag, waarin je werkt aan het idee of de specifieke uitdaging. De waardepropositie wordt ontwikkeld met behulp van Lean Startup, Agile work, Customer Development en Business Modelling. De laatste dag presenteren de teams het idee aan een jury en vindt de finale selectie plaats.

GO!-NH Accelerator: 3 maanden

De geselecteerde teams starten met een 4-daagse bootcamp (ontwikkeling mind-, skill- en toolset). Tijdens de Accelerator krijgen de teams ondersteuning van coaches en mentoren en doorlopen een intensief programma van workshops en deep-dives (iedere 2 weken een dag) om het oorspronkelijke idee verder uit te werken, te leren hoe je kunt experimenteren en het product of de dienst op een iteratieve wijze te ontwikkelen, bouwen en in de markt te valideren. De workshops worden op aansprekende locaties georganiseerd zodat je direct in contact komt met belangrijke stakeholders, potentiële partners en launching customers.

Demo Day

Tijdens Demo Day presenteren de teams hun propositie en overtuigen hun investeerders, partners en launching customers. Demo Day biedt daarnaast de mogelijkheid om successen en learnings te delen en experts te spreken ter voorbereiding op verdere groei en opschaling.

GO!-NH Alumni-programma

Alle deelnemende startups en innovatieteams komen na Demo Day in het Alumni Netwerk. Op regelmatige basis worden meet-ups en events georganiseerd. Met het Alumni-programma maken we de groep van transitiemakers groter, hechter en sterker. Zo wordt het ecosysteem verder opgebouwd, uitgebreid en geactiveerd. Inmiddels telt het Alumni-programma 65 teams.

Meer informatie

Waarom meedoen?

Deelname aan het programma levert je veel op:

 • Je hebt een gevalideerd idee dat getoetst is aan de markt.
 • Je creëert innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzame mobiliteit die partners en klanten echt willen hebben.
 • Je zoekt en vindt sneller en meer gefocused een herhaalbaar en schaalbaar businessmodel.
 • Je krijgt toegang tot een netwerk van aansprekende bedrijven en experts op het gebied van duurzame mobiliteit.
 • Je kunt aansluiten op verdere financiering van de provincie Noord-Holland.

Wat vragen we van jou:

 • Aanwezigheid tijdens de selectiedagen en workshops.
 • De 10 beste en meest veelbelovende teams doen mee aan de Accelerator duurzame innovatie. De accelerator start met een vierdaagse bootcamp. Daar werk je fulltime aan je idee met ondersteuning van experts en mentoren.
 • Daarna werk je in een periode van 3 maanden actief aan je product en krijg je coaching, begeleiding en workshops in de meest uiteenlopende onderwerpen (financiering, growth hacking, technical deepdives).

Online Demo Day op 16 juni

De GO!-NH Accelerator duurzame innovatie wordt op 16 juni 2020 afgesloten met een online Demo Day! Het gehele programma is vanuit eigen huis of kantoor te volgen en biedt de mogelijkheid om in contact te komen met koplopers op het gebied van duurzame innovatie. Het wordt afgetrapt met een keynote van Kate Raworth. Zij is de schrijfster van Doughnut Economics en betrokken bij de Amsterdam Donut Coalitie. Verder zullen de GO!-NH deelnemers op het podium staan tijdens GO!-NH On Stage gedeelte en zullen er breakout sessies en rondetafelsessies gehouden worden door onze deelnemers en partners. Er zullen discussies zijn over thema’s als korte ketens, plastics en textiles.

Kijk voor meer informatie op de website van de GO!-NH Accelerator duurzame innovatie 2020 of meld je aan via het online inschrijfformulier.

Promo GO!-NH

Video GO!-NH Accelerator duurzame innovatie voorjaar 2020
Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Thema’s Duurzame Innovatie

Het GO!-NH programma is een programma om de economie in Noord-Holland te stimuleren met focus op de sectoren: bouw, beton, chemie, fashion, agri & food, verpakkingsmateriaal, handel en horeca. De thema’s voor de ontwikkeling van de circulaire economie in Noord-Holland zijn:

 • Energietransitie
 • Duurzame Mobiliteit
 • Agri-food
 • Circulaire Economie
  • Afval als Grondstof
  • Modulair ontwerp
  • Plastics
  • Textiel

Challenges Duurzame Innovatie

In samenwerking met gemeenten, bedrijven en publieke organisaties worden er verschillende Challenges georganiseerd. De Provincie Noord-Holland heeft 10 plekken beschikbaar gesteld, maar dankzij deze Challenges is er ruimte voor een aantal extra plaatsen voor deelnemende teams. Met deze Challenges krijg je een plek in het programma waarbij je specifiek richt op een bepaald thema. Zo staan nu de volgende Challenges open: 

 • Binnenkort worden de Challenges aangekondigd

Bekijk meer informatie over Challenges en inschrijven.

Meer weten?

Neem contact op met het team van Go!-NH:

Jessica SchonewilleJessica Schonewille

Initiatiefnemer vanuit Provincie Noord-Holland

Beleidsadviseur Provincie Noord-Holland
schonewillej@noord-holland.nl

Andre knol

André Knol

Initiatiefnemer vanuit Innomics
Partners en deelname corporates
a.knol@innomics.nl
06 - 53 48 47 53

Michiel de Klein

Michiel de Klein

Programma en deelname startups en MKB

m.deklein@innomics.nl 
06 - 51 47 77 89

Sabrina KosterSabrina Koster

Events, media & communicatie

s.koster@innomics.nl
06 - 27 10 04 47

Uitgelicht

Twitter

 • GONH2020 GONH2020 17:45 - 04-06-2020

  RT @ACTNOW_NL: Trots om online sessie te verzorgen bij de #neweconomynow rondom #Sustainable #Maritime #Transition bij afsluiting @GONH202...

 • GONH2020 GONH2020 17:44 - 04-06-2020

  RT @EdwinBijl: Trots om deel te mogen uitmaken van #neweconomynow met houden van een online sessie #Maritime #predictive #maintenance #AI @...

Bekijk alle tweets

Initiatiefnemers

Logo provincie Noord-Holland

Logo Innomics

Provincie Noord-Holland en Innomics werken samen aan de Accelerators van het innovatieprogramma GO!-NH.