GO!-NH

De GO!-NH Accelerators versnellen MKB-bedrijven en startups. In een programma van 3 maanden ga je van idee tot een bedrijf dat klaar is om met innovatieve oplossingen de markt te bestormen. Met trainingen, tools en professionele ondersteuning van experts ontwikkel je je bedrijf in een beschermde omgeving.

Actueel

GO!-NH Accelerator Sustainable Innovation

Het programma stelt innovatieve MKB-bedrijven, startups, scale-ups en innovatieteams van grote organisaties in staat om in korte tijd ideeën om te zetten naar nieuwe businessmodellen en versnelling te geven aan customer- en product development. Met trainingen, tools en professionele ondersteuning van experts ontwikkel je in 3 maanden jouw innovatie en bedrijf.

Thema’s Duurzame Innovatie

Het GO!-NH programma is een programma om de economie in Noord-Holland te stimuleren met focus op de sectoren: bouw, beton, chemie, fashion, agri & food, verpakkingsmateriaal, handel en horeca. De thema’s voor de ontwikkeling van de circulaire economie in Noord-Holland zijn:

 • Energietransitie
 • Duurzame Mobiliteit
 • Agri-food
 • Circulaire Economie
  • Afval als Grondstof
  • Modulair ontwerp
  • Plastics
  • Textiel

Challenges Duurzame Innovatie

In samenwerking met de Provincie Noord-Holland, verschillende gemeenten, bedrijven en publieke organisaties worden er additionele regionale en industrie Challenges georganiseerd. Minimaal 10 plekken zijn beschikbaar voor de GO!-NH Accelerator. Maar dankzij de samenwerkingen met onder andere Techport, Rabobank en de provincie Noord-Holland zijn er verschillende extra plekken beschikbaar gesteld voor deelnemende teams.

Waarom meedoen?

Deelname aan het programma levert je veel op:

 • Je hebt een gevalideerd idee dat getoetst is aan de markt.
 • Je creëert innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzame mobiliteit die partners en klanten echt willen hebben.
 • Je zoekt en vindt sneller en meer gefocused een herhaalbaar en schaalbaar businessmodel.
 • Je krijgt toegang tot een netwerk van aansprekende bedrijven en experts op het gebied van duurzame mobiliteit.
 • Je kunt aansluiten op verdere financiering van de provincie Noord-Holland.

Wat vragen we van jou:

 • Aanwezigheid tijdens de selectiedagen en workshops.
 • De 10 beste en meest veelbelovende teams doen mee aan de Accelerator duurzame innovatie. De accelerator start met een vierdaagse bootcamp. Daar werk je fulltime aan je idee met ondersteuning van experts en mentoren.
 • Daarna werk je in een periode van 3 maanden actief aan je product en krijg je coaching, begeleiding en workshops in de meest uiteenlopende onderwerpen (financiering, growth hacking, technical deepdives).

Meer weten?

Neem contact op met het team van Go!-NH:

Jessica SchonewilleJessica Schonewille

Initiatiefnemer vanuit Provincie Noord-Holland

Beleidsadviseur Provincie Noord-Holland
schonewillej@noord-holland.nl

Andre knol

André Knol

Initiatiefnemer vanuit Innomics
Partners en deelname corporates
a.knol@innomics.nl
06 - 53 48 47 53

Michiel de Klein

Michiel de Klein

Programma en deelname startups en MKB

m.deklein@innomics.nl 
06 - 51 47 77 89

Sabrina KosterSabrina Koster

Events, media & communicatie

s.koster@innomics.nl
06 - 27 10 04 47

Caroline BeelenCaroline Beelen

Events, media en communicatie 

c.beelen@innomics.nl
06 - 11 40 47 45

GO!-NH Accelerators

GO!-NH AcceleratorsGO!-NH is een versnellingsprogramma voor ondernemers, innovatieve MKB en grote bedrijven en instellingen die het verschil gaan maken in circulaire economie, energietransitie en duurzame mobiliteit in Noord-Holland en daarbuiten. In een programma van 3 maanden werken 10 teams, aangevuld met teams uit regionale en industrie Challenges, aan het versneld ontwikkelen van innovatieve oplossingen die bijdragen aan een vitaal innovatie ecosysteem.

Vanaf 2018 zijn er 5 Accelerator rondes geweest en zijn er 65 ondernemingen en innovatie teams versneld dankzij de GO!-NH Accelerator. Lees hier over alle Accelerators en bekijk alle deelnemers.

GO!-NH Accelerator duurzame innovatie (voorjaar 2020)

GO!-NH Accelerator duurzame innovatieAlle GO!-NH-deelnemers van GO!-NH Accelerator duurzame innovatie leerden dit jaar onverwacht dezelfde les: creativiteit in crisistijd. Het zorgde dinsdag 16 juni 2020 voor inspirerende verhalen tijdens het online festival New Economy Now. Als afsluiting van de drie maanden durende Accelerator, kregen de GO!-NH ondernemers ruimte op het podium van het online festival.

13 duurzame en innovatieve ondernemingen ontwikkelden de afgelopen 3 maanden in de GO!-NH accelerator versneld hun duurzame innovaties voor de markt. Tijdens GO!-NH On Stage presenteerden zij de ontwikkelingen van hun propositie, groei, ambitie en uitdagingen. Bekijk hier de beelden terug van GO!-NH On Stage. Hier kun je lezen waar de 13 team mee bezig zijn.

GO!-NH Accelerator circulaire economie (najaar 2019)

GO!-NH Accelerator circulaire economieDe 18 teams van GO!-NH Accelerator circulaire economie sloten op 23 januari 2020 hun Accelerator af met GO!-NH On Stage tijdens het NE20 festival in de Beurs van Berlage in Amsterdam. De hele dag stond in het teken van het stimuleren van een nieuwe economie. De teams presenteerden hun bedrijven op het podium en waren aanwezig op de beursvloer. Met zo’n 1.000 bezoekers, was dit een unieke kans om hun initiatieven te presenteren en hun netwerk te verbreden. 

Maak kennis met de teams van GO!-NH CE2019 en bekijk de aftermovie.

GO!-NH Accelerator duurzame mobiliteit (voorjaar 2019) 

GO!-NH Accelerator duurzame mobiliteitNa 3 maanden accelereren was het dan zo ver; in de week van 17 tot en met 21 juni vond Demo Week plaats tijdens WeMakeThe.City. De teams van GO!-NH Accelerator duurzame mobiliteit 2019 en verschillende GO!-NH Alumni stonden op het podium van verschillende events. Als klapstuk vond op 20 juni Demo Day plaats, waarmee de derde editie van het Accelerator programma succesvol werd afgesloten. 

Maak kennis met de teams en bekijk de aftermovie van Demo Day.

GO!-NH Accelerator circulaire economie (najaar 2018)

Accelerator circulaire economie (najaar 2018)Met pitches, interviews, mini-masterclasses en deep dives sloten de 16 teams van de GO!-NH Accelerator circulaire economie 2018 de Week van de Circulaire Economie af. In het circulaire ABN Amro Paviljoen CIRCL op de Zuidas bruiste het van de circulaire business ideeën! De teams namen de 200 gasten - innovators, beleidsmakers en investeerders - mee in hun ontwikkeling van de afgelopen 3 maanden, In deze periode werkten ze aan hun propositie, groei, ambitie en uitdagingen. Lees hier meer over de teams en bekijk de aftermovie van Demo Day.

GO!-NH Accelerator duurzame mobiliteit (voorjaar 2018)

GO!-NH Accelerator duurzame mobiliteit (voorjaar 2018)De 1e editie van GO!-NH was in het voorjaar 2018 en gericht op duurzame mobiliteit: GO!-NH Accelerator duurzame mobiliteit 2018. Demo Day was hiervan het afsluitende event. Even wat cijfers: op 14 juni 2018 waren er maar liefst 24(!) innovaties met 200 bezoekers in de 3D Makers Zone, te Haarlem. Dit was ‘Innovating mobility 2018 Demo Day’ van GO!-NH, samen met provincie Noord-Holland en Innomics en tientallen partners, waaronder Techport, Rabobank en de Amsterdam Economic Board. Bekijk hier de aftermovie.

GO!-NH Alumni-programma 

GO!-NH Alumni-pogrammaAlle deelnemers van GO!-NH worden uitgenodigd voor het GO!-NH Alumni-programma. Op regelmatige basis worden ‘meet-ups’ georganiseerd met experts uit het netwerk. Het alumni-programma heeft tot doel om de groep van transitiemakers groter, hechter en sterker te maken. Zodoende wordt het ecosysteem opgebouwd, uitgebreid en verder geactiveerd. Inmiddels telt het Alumni-netwerk maar liefst 65 bedrijven en meer dan 60 partner organisaties. GO!-NH is een samenwerking tussen Provincie Noord-Holland en Innomics. Op de website van GO!-NH lees je meer hierover. 
 

Uitgelicht

Twitter

Helaas, geen tweets beschikbaar voor dit onderdeel.

Initiatiefnemers

Logo provincie Noord-Holland

Logo Innomics

Provincie Noord-Holland en Innomics werken samen aan de Accelerators van het innovatieprogramma GO!-NH.