GO!-NH

De GO!-NH Accelerators versnellen MKB-bedrijven en startups. In een programma van 3 maanden ga je van idee tot een bedrijf dat klaar is om met innovatieve oplossingen de markt te bestormen. Met trainingen, tools en professionele ondersteuning van experts ontwikkel je je bedrijf in een beschermde omgeving.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in!

Ben jij deel van een mkb-bedrijf, startup, studentenbedrijf of innovatieteam van een corporate met een oplossing op het gebied van circulaire economie? De GO!-NH Accelerator Circulaire Economie 2019 helpt je versneld ontwikkelen!

Meer informatie

Actueel

Programma Accelerator circulaire economie 2019

Dit najaar gaan we weer aan de slag met de Accelerator circulaire economie 2019.

Download de flyer (PDF, 1,02 MB)

Programma Circulaire Economie 2019

GO!-NH Inschrijving
MKB-bedrijven, startups, studenten- en corporate innovatieteams zijn uitgenodigd om hun innovatieve idee in te sturen. Uiterlijk 9 september 2019 om 23:59 uur moet jouw aanmelding binnen zijn. Een selecte groep wordt uitgenodigd voor de selectie dagen.

Selectie dagen: 25, 26,27 september 2019

De beste 20 teams worden uitgenodigd voor een selectiebootcamp van twee ochtenden en een hele finale dag, waarin je werkt aan het idee  of de specifieke uitdaging. De waardepropositie wordt ontwikkeld met behulp van Lean Startup, Agile work, Customer Development en Business Modelling. De laatste dag presenteren de teams het idee aan een jury en vindt de finale selectie plaats.

GO!-NH Accelerator circulaire economie: okt. 2019 t/m jan. 2020

De geselecteerde teams starten met een 4-daagse bootcamp op 7, 8, 9 en 10 oktober 2019 (ontwikkeling mind-, skill- en toolset). Tijdens de Accelerator krijgen de teams ondersteuning van coaches en mentoren en doorlopen een intensief programma van workshops en deep-dives (iedere twee weken een dag) om het oorspronkelijke idee verder uit te werken, te leren hoe je kunt experimenteren en het product of de dienst op een iteratieve wijze te ontwikkelen, bouwen en in de markt te valideren. De workshops worden op aansprekende locaties georganiseerd zodat je direct in contact komt met belangrijke stakeholders, potentiële partners en launching customers.

GO!-NH Demo Day: 16 januari 2020

Tijdens Demo Day - in de week van de circulaire economie - presenteren de teams hun propositie en overtuigen hun investeerders, partners en launching customers. Demo Day biedt daarnaast de mogelijkheid om successen en learnings te delen en experts te spreken ter voorbereiding op verdere groei en opschaling.

GO!-NH Alumni-programma

Alle deelnemende startups en innovatieteams komen na Demo Day in het Alumni Netwerk. Op regelmatige basis worden meet-ups en events georganiseerd. Met het Alumni-programma maken we de groep van transitiemakers groter, hechter en sterker. Zo wordt het ecosysteem verder opgebouwd, uitgebreid en geactiveerd. Inmiddels telt het Alumni-programma 37 teams.

Meer informatie

Waarom meedoen?

Deelname aan het programma levert je veel op:

 • Je hebt een gevalideerd idee dat getoetst is aan de markt.
 • Je creëert innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzame mobiliteit die partners en klanten echt willen hebben.
 • Je zoekt en vindt sneller en meer gefocused een herhaalbaar en schaalbaar businessmodel.
 • Je krijgt toegang tot een netwerk van aansprekende bedrijven en experts op het gebied van duurzame mobiliteit.
 • Je kunt aansluiten op verdere financiering van de provincie Noord-Holland.

Wat vragen we van jou:

 • Aanwezigheid tijdens de selectiedagen en workshops.
 • De 10 beste en meest veelbelovende teams doen mee aan de Accelerator duurzame mobiliteit. De accelerator start met een vierdaagse bootcamp. Daar werk je fulltime aan je idee met ondersteuning van experts en mentoren.
 • Daarna werk je in een periode van 3 maanden actief aan je product en krijg je coaching, begeleiding en workshops in de meest uiteenlopende onderwerpen (financiering, growth hacking, technical deepdives).

Promo GO!-NH

GoNH promo

Introbijeenkomsten GO!-NH Accelerator en Challenges

Kom langs tijdens de GO!-NH Introbijeenkomsten op verschillende locaties in Noord-Holland en leer op een interactieve manier wat GO!-NH en de diverse regionale en industrie Challenges voor je kunnen betekenen.

 • Data worden nog aangekondigd 

Thema’s circulaire economie

Het GO!-NH programma is een programma om de economie in Noord-Holland te stimuleren met focus op de sectoren: bouw, beton, chemie, fashion, agri & food, verpakkingsmateriaal, handel en horeca. De thema’s voor de ontwikkeling van de circulaire economie in Noord-Holland zijn:

 • Afval als grondstof
 • Energie
 • Biobased solutions
 • Circulaire economie in industrie
 • Nieuwe verdienmodellen
 • Modulair ontwerp

Challenges Circulaire Economie

In samenwerking met gemeenten, bedrijven en publieke organisaties worden er verschillende Challenges georganiseerd. De Provincie Noord-Holland heeft 10 plekken beschikbaar gesteld, maar dankzij deze Challenges is er ruimte voor een aantal extra plaatsen voor deelnemende teams. Met deze Challenges krijg je een plek in het programma waarbij je specifiek richt op een bepaald thema. Zo staan nu de volgende Challenges open: 

Bekijk meer informatie over Challenges en inschrijven.

Meer weten?

Neem contact op met het team van Go!-NH:

Jessica SchonewilleJessica Schonewille

Initiatiefnemer vanuit Provincie Noord-Holland

Beleidsadviseur Provincie Noord-Holland
schonewillej@noord-holland.nl

Andre knol

André Knol

Initiatiefnemer vanuit Innomics
Partners en deelname corporates
a.knol@innomics.nl
06 - 53 48 47 53

Michiel de Klein

Michiel de Klein

Programma en deelname startups en MKB

m.deklein@innomics.nl 
06 - 51 47 77 89

Sabrina KosterSabrina Koster

Events, media & communicatie

s.koster@innomics.nl
06 - 27 10 04 47

Uitgelicht

Twitter

Bekijk alle tweets

Initiatiefnemers

Logo provincie Noord-Holland

Logo Innomics

Provincie Noord-Holland en Innomics werken samen aan de Accelerators van het innovatieprogramma GO!-NH.