Nieuws

 • Provincie Noord-Holland biedt duurzame ondernemers ontwikkeltraject

  (06 december 2022) De provincie Noord-Holland is op zoek naar startende ondernemers en gevestigde MKB’ers die bijdragen aan een schone, duurzame en gezonde wereld. Zij kunnen zich inschrijven voor 1 van de 2 ontwikkeltrajecten van de provincie, GO!-NH Accelerator of GO!-NH Growth.
 • Provincie helpt opnieuw 8 innovatieve Noord-Hollandse ondernemers groeien

  (28 september 2022) Van een 3D-printer voor schoenen, tot dakbedekking van gerecyclede luiers en verduurzamingstechnieken voor telers. Provincie Noord-Holland heeft opnieuw 8 innovatieve ondernemers uit Noord-Holland geselecteerd die in een intensief programma gaan werken aan flinke groeisprongen van hun onderneming.
 • Provincie zoekt duurzame ondernemers

  (07 juni 2022) Na een succesvolle eerste editie is de provincie Noord-Holland opnieuw op zoek naar grote mkb-bedrijven die met hun innovatie, product of dienst bijdragen aan een schone, duurzame en gezonde wereld én serieus willen groeien.
 • Provincie helpt weer 25 ondernemers verder met hun duurzame innovatie

  (04 maart 2022) Vandaag zijn 25 ondernemers uit Noord-Holland geselecteerd om in een intensief programma van de provincie, GO!-NH, te werken aan het versneld op de markt brengen of verder laten groeien van hun duurzame innovatie of onderneming.

Uitgelicht