Maatregelen Krommenie/Assendelft

De verkeersoverlast van de N203 zet de leefbaarheid in Krommenie en Assendelft onder druk. De Verbinding A8-A9 biedt het verkeer straks een andere route, maar die weg ligt er de komende jaren nog niet. Om de situatie op korte termijn te verbeteren, werken de provincie Noord-Holland, de gemeente Zaanstad en de Vervoerregio Amsterdam samen aan 16 maatregelen. Het gaat daarbij om ingrepen op het gebied van ruimtelijke inrichting, verkeer, openbaar vervoer en de fiets.

Vul de vragenlijst in!

Vul de vragenlijst in!

Voor de herinrichting van het stationsgebied Krommenie/Assendelft heeft de provincie 3 ontwerpen gemaakt. We horen graag wat u er van vindt! Laat het weten door de vragenlijst in te vullen.

Meer informatie

Actueel

Verbinding A8-A9

Minder verkeer over de N203 is het meest effectief om de overlast te beperken. De provincie doet daarom ook onderzoek naar de aanleg van de Verbinding A8-A9, zodat het verkeer in de toekomst een andere route kan kiezen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief Verbinding A8 - A9

Wilt u de nieuwsbrief Verbinding A8-A9 per e-mail ontvangen zodat u regelmatig op de hoogte wordt gehouden? Meldt u zich dan aan.

Interactieve infographic Maatregelen Krommenie/Assendelft

interactieve infographic

Klik op de afbeelding voor een beschrijving van iedere maatregel. 
(pdf, 532 kb, alleen geschikt voor desktop/laptop)

 

Partners

Logo's partners
Gemeente Zaanstad    /    Vervoerregio Amsterdam

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met Simone Bleeker, provincie Noord-Holland via e-mail: A8-A9@noord-holland.nl.
Pers kan contact opnemen met Harriët Wijker-Hoek, provincie Noord-Holland via e-mail: hoekha@noord-holland.nl of telefoon: 06 - 53 16 86 83.

Uitgelicht

Twitter A8A9

Bekijk alle tweets