HOV Noordwijk-Schiphol

De duin- en bollenstreek is een drukke regio waar het fijn wonen, werken en recreëren is. Voor een goede bereikbaarheid van het gebied komt er een Hoogwaardig Openbaarvervoer Verbinding (HOV) tussen Noordwijk en Schiphol. De provincie Noord-Holland zorgt voor de verbinding tussen Lisse en Schiphol. Er komt een nieuwe HOV-brug over de Ringvaart tussen Lisse en Lisserbroek en een nieuwe busbaan vanaf de nieuwe brug naar P+R Getsewoud (Schiphol).

HOV Noordwijk-Schiphol is een gezamenlijk project van de provincies Noord- en Zuid-Holland, Vervoerregio Amsterdam, regio Rijnland en de gemeenten Haarlemmermeer en Lisse.

Actueel

Aanmelden voor de nieuwsbrief HOV Noordwijk-Schiphol

Wilt u de nieuwsbrief over de nieuwe brug over de Ringvaart en de nieuwe busbaan ontvangen? Meld u dan hier aan. De nieuwsbrief komt uit wanneer er nieuws te melden is.

Kaart

Bekijk de briefing-kaart HOV Noordwijk-Schiphol
Adviesvariant voorkeursvariant HOV Noordwijk-Schiphol, tussen Lisse en P+R Getsewoud (Schiphol). Klik op de kaart om te vergroten (pdf, 4 Mb).

Contact

Heeft u vragen over het project? U kunt de projectorganisatie bereiken door een mail te sturen naar: hovnoordwijkschiphol@noord-holland.nl.

Pers kan contact opnemen met woordvoerder Caroline Coolen, provincie Noord-Holland via coolenc@noord-holland.nl of 06 51267239.

Uitgelicht

Documenten

Partners

Logo's partners HOV Noordwijk-Schiphol
Partners: Gemeente Haarlemmermeer, Holland Rijnland, Gemeente Teylingen, Vervoerregio Amsterdam, Gemeente Lisse, Provincie Zuid-Holland