HOV Noordwijk-Schiphol

De Duin- en Bollenstreek is een drukke regio waar het fijn wonen, werken en recreëren is. Voor een goede bereikbaarheid van het gebied komt er een Hoogwaardig Openbaarvervoer Verbinding (HOV) tussen Noordwijk en Schiphol. De provincie Noord-Holland zorgt voor de verbinding tussen Lisse en Schiphol. Er komt een nieuwe HOV-brug over de Ringvaart tussen Lisse en Lisserbroek en een nieuwe busbaan vanaf de nieuwe brug naar P+R Getsewoud-Zuid (Schiphol).

HOV Noordwijk-Schiphol is een gezamenlijk project van de provincies Noord- en Zuid-Holland, Vervoerregio Amsterdam, samenwerkingsorgaan Holland-Rijnland en de gemeenten Noordwijk, Teylingen, Haarlemmermeer en Lisse.

Actueel

Aanmelden voor de nieuwsbrief HOV Noordwijk-Schiphol

Wilt u de nieuwsbrief over de nieuwe brug over de Ringvaart en de nieuwe busbaan ontvangen? Meld u dan hier aan. De nieuwsbrief komt uit wanneer er nieuws te melden is.

Interactieve kaart

Schermafbeelding Interactieve kaart
Reageer via de interactieve kaart
 op het conceptvoorontwerp brug- en busverbinding HOV Noordwijk-Schiphol. Dit kan van 15 t/m 30 oktober 2021.

Contact

Heeft u vragen over het project? U kunt de projectorganisatie bereiken door een mail te sturen naar: hovnoordwijkschiphol@noord-holland.nl.

 

Uitgelicht

Partners

Logo's partners HOV Noordwijk-Schiphol
Partners: gemeente Haarlemmermeer, Holland Rijnland, gemeente Teylingen, Vervoerregio Amsterdam, gemeente Lisse, gemeente Noordwijk, provincie Zuid-Holland