Nieuws

 • Terugblik participatieavond HOV station Beverwijk

  (18 november 2019) Terugblik participatieavond HOV station Beverwijk Op woensdag 13 november organiseerde de provincie Noord-Holland samen met de gemeenten Velsen en Beverwijk een participatiebijeenkomst over de aanleg van 2 nieuwe busbanen tussen Beverwijk en Velsen én een voet-/fietsonderdoorgang onder de Velsertraverse. Ruim 70 geïnteresseerden waren aanwezig om mee te denken.
 • Participatiebijeenkomst over plannen HOV station Beverwijk

  (25 oktober 2019) Foto van bus bij station Beverwijk De provincie Noord-Holland organiseert samen met de gemeente Velsen en Beverwijk een participatiebijeenkomst op woensdag 13 november.
 • Gelijkvloerse oversteek over Velsertraverse (N197) in Velsen-Noord blijft

  (02 oktober 2019) Gelijkvloerse oversteek over Velsertraverse (N197) in Velsen-Noord blijft De provincie Noord-Holland heeft samen met de gemeenten Velsen en Beverwijk besloten om de gelijkvloerse oversteek over de Velsertraverse (N197) in Velsen-Noord te behouden. Er waren veel zorgen over het verdwijnen van de oversteek. Het plan om de oversteek te laten verdwijnen, was onderdeel van de aanleg van 2 busbanen bij station Beverwijk en de aanleg van een voet-fietsonderdoorgang onder de Velsertraverse.
 • Informatieavond over plannen HOV station Beverwijk

  (29 augustus 2019) Informatieavond voor plannen HOV station Beverwijk De provincie Noord-Holland gaat samen met de gemeenten Velsen en Beverwijk 2 nieuwe busbanen tussen Beverwijk en Velsen én een voet-fietsonderdoorgang onder de Velsertraverse aanleggen. Naar verwachting wordt het project in 2021 uitgevoerd. Tijdens een informatieavond op maandag 16 september wordt uitgebreid aandacht besteed aan deze plannen.
 • Participatiebijeenkomst HOV Station Beverwijk

  (02 juli 2019) Participatiebijeenkomst HOV Station Beverwijk De provincie gaat een onderdeel van de regionale, snellere fietsroute voor woon-werkverkeer aanleggen in Velsen-Noord. Er komt een voet-fietstunnel onder de Velsertraverse, met een verbinding naar station Beverwijk. De huidige gelijkvloerse oversteek bij de verkeerslichten over de Velsertraverse bij Velsen-Noord verdwijnt.

Uitgelicht