Nieuws

 • Inspraakperiode verlengd tot 1 mei

  (02 april 2020) Door de maatregelen die zijn getroffen tegen het coronavirus is de inspraakperiode voor het Voorlopig Ontwerp (VO) van HOV station Beverwijk met 2 weken verlengd tot 1 mei 2020. Oorspronkelijk was 16 april 2020 de einddatum.
 • Telefonisch spreekuur HOV Station Beverwijk

  (17 maart 2020) De inloopbijeenkomst gepland op 19 maart gaat vanwege de maatregelen tegen het coronavirus niet door. Om ervoor te zorgen dat betrokkenen toch hun vragen kunnen stellen tijdens de periode van inspraak, wordt een wekelijks telefonisch spreekuur gestart.
 • Inloopbijeenkomst HOV Station Beverwijk geannuleerd

  (13 maart 2020) Op donderdag 19 maart hadden de provincie en de gemeenten Velsen en Beverwijk een inloopbijeenkomst gepland om het ontwerp en de inspraakprocedure van het project HOV station Beverwijk toe te lichten. Deze inloopbijeenkomst gaat niet door.
 • Voorlopig Ontwerp HOV station Beverwijk ter inzage

  (05 maart 2020) Het concept Voorlopig Ontwerp van het project HOV station Beverwijk ligt van donderdag 5 maart tot en met donderdag 16 april 2020 ter inzage bij de gemeenten Velsen en Beverwijk.
 • Terugblik participatieavond HOV station Beverwijk

  (18 november 2019) Op woensdag 13 november organiseerde de provincie Noord-Holland samen met de gemeenten Velsen en Beverwijk een participatiebijeenkomst over de aanleg van 2 nieuwe busbanen tussen Beverwijk en Velsen én een voet-/fietsonderdoorgang onder de Velsertraverse. Ruim 70 geïnteresseerden waren aanwezig om mee te denken.
 • Participatiebijeenkomst over plannen HOV station Beverwijk

  (25 oktober 2019) De provincie Noord-Holland organiseert samen met de gemeente Velsen en Beverwijk een participatiebijeenkomst op woensdag 13 november.

Uitgelicht