N247 Bereikbaarheid Waterland

Fietsers, automobilisten en reizigers in het openbaar vervoer hebben behoefte aan een bereikbaar Waterland. Samenwerkende overheden in diverse deelprojecten aan de N235 en N247 zorgen ervoor dat de bereikbaarheid en de verkeersveiligheid verbeteren. Het is daarbij de uitdaging om de leefbaarheid en natuurwaarden van de mooie regio Waterland niet aan te tasten.

De provincie Noord-Holland en de Vervoerregio Amsterdam werken samen met de gemeenten Waterland, Purmerend, Edam-Volendam en Amsterdam aan de bereikbaarheid en de verkeersveiligheid in de regio Waterland. Zij vormen samen de stuurgroep en zijn opdrachtgever van dit project.

Actueel

  • Kan de N247 in Broek in Waterland ondergronds?

    (25 mei 2021)

    De provincie Noord-Holland onderzoekt samen met regiogemeenten, de Vervoerregio Amsterdam en de Dorpsraad Broek in Waterland de mogelijkheden om van d...

  • Aanleg nieuwe Slochterweg - N247

    (25 mei 2021)

    Rond Het Schouw zijn de voorbereidingen bijna klaar en kan het ‘echte’ werk beginnen. Aannemer RecoN247 start eind mei met de aanleg van een nieuwe Sl...

Aanmelden voor de nieuwsbrief

De provincie Noord-Holland brengt elk kwartaal een digitale nieuwsbrief uit. In deze nieuwsbrief leest u alle ontwikkelingen die gaande zijn in het gebied Waterland, zoals de werkzaamheden aan de N244 in Purmerend, het groot onderhoud aan de N235/N247 en nog heel veel meer.

Kaart

Op deze kaart zijn de diverse deelprojecten aan de N247 te vinden. De bereikbaarheid en de verkeersveiligheid wordt hiermee verbeterd. De leefbaarheid en de natuur mogen er niet op achteruitgaan.

Naar de grote versie van deze kaart

Contact

Heeft u vragen over het project N247 Bereikbaarheid Waterland?

Kijk op Facebook of stuur een e-mail naar: servicepunt@noord-holland.nl.

 

Uitgelicht

Twitter N235N247

Bekijk alle tweets