A8-A9 Verbinding

Een nieuwe weg tussen de A8 en de A9 zorgt voor een betere bereikbaarheid van de regio Zaanstreek en de regio IJmond. Ook verbetert de leefbaarheid in Krommenie en Assendelft erdoor. Naar de mogelijkheden van deze weg doet de provincie Noord-Holland samen met de Vervoerregio Amsterdam, de gemeenten in de regio en de rijksoverheid onderzoek. Een belangrijk gegeven is dat de weg het UNESCO Werelderfgoed Stelling van Amsterdam kruist. Daar is een goede oplossing voor nodig.

Vul de vragenlijst in!

Vul de vragenlijst in!

Voor de herinrichting van het stationsgebied Krommenie/Assendelft heeft de provincie 3 ontwerpen gemaakt. We horen graag wat u er van vindt! Laat het weten door de vragenlijst in te vullen.

Meer informatie

Actueel

Aanmelden voor de nieuwsbrief Verbinding A8 - A9

Wilt u de nieuwsbrief Verbinding A8-A9 per e-mail ontvangen zodat u regelmatig op de hoogte wordt gehouden? Meldt u zich dan aan.

Kaart

Gebiedskaart Verbinding A8-A9

De Verbinding A8-A9 wordt via het tracé van het Golfbaanalternatief ingepast in het landschap. In 2018 kozen Gedeputeerde Staten dit als voorkeursalternatief.

Partners

Logo's van de partners in het project Verbinging A8-A9

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met Simone Bleeker, provincie Noord-Holland via e-mail: A8-A9@noord-holland.nl.
Pers kan contact opnemen met Harriët Wijker-Hoek, provincie Noord-Holland via e-mail: hoekha@noord-holland.nl of telefoon: 06 - 53 16 86 83.

Uitgelicht

Twitter A8A9

Bekijk alle tweets