Ontmoet je collega's

 • “Het geeft veel voldoening als een project is gelukt”

  Thom Spruijt specialiseerde zich na zijn studie rechten in de kinderbijslag bij de Sociale Verzekeringsbank. Maar na een aantal jaar was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Nu werkt hij al ruim 2,5 jaar met veel plezier op de afdeling subsidies bij de provincie Noord-Holland.
 • “De provincie is informeel en het werk is divers”

  Eline Boekhout verliet na 12 jaar en 3 werkgevers de commerciële wereld om haar nieuwsgierigheid naar overheidsland te bevredigen. In april 2020 ging ze bij de provincie aan de slag als corporate recruiter.
 • “We doen er echt toe met elkaar”

  Hans van der Stelt had altijd al interesse in politiek en bestuur. Na een lange carrière bij het ministerie van IenW en vervolgens BZK, kent hij het reilen en zeilen bij de Rijksoverheid. Maar na 25 jaar wilde hij een andere bestuurslaag ontdekken. Sinds maart is hij directeur Concernzaken bij de provincie.
 • “De provincie blijft zich ontwikkelen”

  Cindy Teeven belandde na haar studie aardwetenschappen – “een van de leukste studies die er is” – in de wereld van geografische informatiesystemen. Ze werkte 6 jaar in het bedrijfsleven, maar wilde eens een kijkje nemen bij een overheidsinstelling. Het werd de provincie Noord-Holland.
 • “Als fiscalist zie je van alles wat”

  Maria Klever is afgestudeerd historicus, maar houdt zich tegenwoordig meer bezig met btw-vraagstukken dan dikke geschiedenisboeken. Ze liet zich 6 jaar geleden omscholen tot fiscalist en werkt sinds eind 2019 bij de provincie Noord-Holland.
 • “Ik heb heel veel vrijheid”

  Mohammed Raggani werkte bijna 20 jaar bij de Nederlandse Spoorwegen, maar maakte na een tip van een oud-collega de overstap naar de provincie. Nu rijdt hij als weginspecteur rond in zijn herkenbare gele auto om de provinciale wegen veilig te houden.

Uitgelicht