Young professionals

Wij investeren graag in jouw talent. Wil jij bouwen aan de toekomst van ruim 2,5 miljoen Noord-Hollanders én aan je eigen toekomst? Kom werken bij de provincie Noord-Holland. Dan zorgen wij voor een goede start van je carrière!

Of je nou aan het begin van je werkzame leven staat of al een paar jaar ervaring hebt. Wij bieden je een programma op maat zodat je in 1 tot 2 jaar een expert wordt op het gebied van bijvoorbeeld circulaire economie, duurzaamheid, financiën of openbaar bestuur. Wil jij graag samenwerken en ruimte en verantwoordelijkheid nemen? Dan is een van de traineeprogramma’s van de provincie iets voor jou!

We vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om te ontwikkelen, je loopbaan vorm te geven en samen te werken aan complexe maatschappelijke vraagstukken. En na je traineeprogramma gaan we graag met je om tafel om je toekomstmogelijkheden bij ons te bespreken.

Traineeprogramma’s

In 2019 en 2020 starten de volgende traineeprogramma’s:

  1. Financial Traineeprogramma
    Een 1-jarig traineeprogramma om je te ontwikkelen tot financieel expert binnen de overheid. Dit programma start op 15 januari 2020. De werving voor dit programma start in oktober 2019. Meer informatie volgt binnenkort. Houd deze website in de gaten!
     
  2. Traineeprogramma provincie Noord-Holland 2020-2021
    Een 1,5 jaar durend programma om je toekomst als beleidsadviseur op de thema’s duurzaamheid, circulaire economie en openbaar bestuur een goede start te geven. De werving en selectie voor dit programma start medio 2020. Meer informatie volgt later op deze website.

Trainees

Andere mogelijkheden voor young professionals

Ben je geïnteresseerd in werken bij de provincie, maar wil je niet direct deelnemen aan een traineeprogramma? Er zijn ook mogelijkheden om in een juniorfunctie aan de slag te gaan.

Kom kennismaken!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij de provincie, gewoon eens kennismaken, of misschien een dagje meelopen? Neem dan contact op met Lenne Merbis, programmamanager Trainees & Young Professionals.

Uitgelicht

Meer weten?

Lenne Merbis

Meer weten? Neem dan contact op met Lenne Merbis, programmamanager Trainees & Young Professionals.