Trainees en young professionals

Wij investeren graag in jouw talent. Wil jij bouwen aan de toekomst van ruim 2,5 miljoen Noord-Hollanders én aan je eigen toekomst? Kom werken bij de provincie Noord-Holland. Dan zorgen wij voor een goede start van je carrière als trainee of young professional!

Of je nou aan het begin van je werkzame leven staat of al wat werkervaring hebt: wij bieden (trainee)programma’s op maat zodat aan je in ruim 1 jaar een expert wordt op een werkterrein van de provincie. 

Mogelijkheden voor young professionals

We vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen, je loopbaan vorm te geven en samen te werken aan complexe maatschappelijke vraagstukken. 
Dit komt volop aan bod in ons traineeprogramma.

Wil jij graag samenwerken en ruimte en verantwoordelijkheid nemen? 
Dan is het traineeprogramma van de provincie Noord-Holland echt iets voor jou.
In het eerste kwartaal van 2021 gaan we werven voor het algemene traineeprogramma van de provincie. Het provincie Noord-Holland-programma is een 2-jarig traineeprogramma voor afgestudeerde WO-studenten.
Dit programma is een vliegende start naar een toekomst als beleidsadviseur op onder andere de thema’s duurzaamheid, circulaire economie en openbaar bestuur.
Houd onze website in de gaten voor meer informatie of volg de provincie op LinkedIn
 
Ben je geïnteresseerd in werken bij de provincie, maar wil je niet deelnemen aan een traineeprogramma? Wij bieden ook de mogelijkheid om in een juniorfunctie aan de slag te gaan.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij de provincie, gewoon eens kennismaken of misschien een dagje meelopen? Neem dan contact op met Lenne Merbis, programmamanager Trainees & young professionals.

Jouw Noord-Holland

 

Uitgelicht

Meer weten?

Lenne Merbis

Meer weten? Neem dan contact op met Lenne Merbis, programmamanager Trainees & Young Professionals.