Trainees en young professionals

Wij investeren graag in jouw talent. Wil jij bouwen aan de toekomst van ruim 2,5 miljoen Noord-Hollanders én aan je eigen toekomst? Kom werken bij de provincie Noord-Holland. Dan zorgen wij voor een goede start van je carrière als trainee of young professional!

Of je nou aan het begin van je werkzame leven staat of al wat werkervaring hebt: wij bieden (trainee)programma’s op maat zodat aan je in ruim 1 jaar een expert wordt op een werkterrein van de provincie. 

Mogelijkheden voor young professionals

We vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om te ontwikkelen, je loopbaan vorm te geven en samen te werken aan complexe maatschappelijke vraagstukken. Dit komt volop aan bod in ons traineeprogramma. En na afloop van het traineeship gaan we graag met je om tafel om je toekomstmogelijkheden bij ons te bespreken.

Wil jij graag samenwerken en ruimte en verantwoordelijkheid nemen? Najaar 2020 start de werving voor het algemeen traineeprogramma van de provincie. Dit programma van 2 jaar geeft jouw toekomst als beleidsadviseur op de thema’s duurzaamheid, circulaire economie en openbaar bestuur een goede start. Meer informatie volgt: houd deze pagina in de gaten voor meer informatie of volg de provincie op LinkedIn. Eind 2019 heeft de provincie kandidaten geworven voor het finance traineeship. Doel is om dit traineeship eens in de 2 jaar te organiseren. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie of volg de provincie op LinkedIn.
Het Provincie Noord-Holland-programma zal van start gaan op 1 februari 2021, en is een 2-jarig traineeprogramma voor afgestudeerde WO- en HBO-trainees die niet langer dan 2 jaar zijn afgestudeerd.

Ben je geïnteresseerd in werken bij de provincie, maar wil je niet deelnemen aan een traineeprogramma? Wij bieden ook de mogelijkheid om in een juniorfunctie aan de slag te gaan.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij de provincie, gewoon eens kennismaken, of misschien een dagje meelopen? Neem dan contact op met Lenne Merbis, programmamanager Trainees & young professionals.

Trainees

Uitgelicht

Meer weten?

Lenne Merbis

Meer weten? Neem dan contact op met Lenne Merbis, programmamanager Trainees & Young Professionals.