Young professionals

Wij investeren graag in jouw talent. Wil jij bouwen aan de toekomst van ruim 2,5 miljoen Noord-Hollanders én aan je eigen toekomst? Kom werken bij de provincie Noord-Holland. Dan zorgen wij voor een goede start van je carrière!

In de maand november 2019 werven wij finance trainees: je leest alles over deze uitdagende traineefunctie in de vacature, je neemt een kijkje bij de provincie in ons filmpje en je kunt de sfeer proeven bij de in housedag op 22 november 2019.

Of je nou aan het begin van je werkzame leven staat of al wat werkervaring hebt: wij bieden je een programma op maat zodat je in 1 jaar een expert wordt op het gebied van financiën. Wil jij graag samenwerken en ruimte en verantwoordelijkheid nemen? Dan is dit traineeprogramma van de provincie iets voor jou!

Werken als finance trainee bij de provincie
Bekijk het filmpje over werken als finance trainee bij de provincie

We vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om te ontwikkelen, je loopbaan vorm te geven en samen te werken aan complexe maatschappelijke vraagstukken. Dit komt volop aan bod in het traineeprogramma. En na afloop gaan we graag met je om tafel om je toekomstmogelijkheden bij ons te bespreken. Reageer uiterlijk op zondag 1 december aanstaande.

Meer informatie over het traineeship en de in housedag van 22 november 2019

Wil je eerst meer informatie over ons traineeprogramma? Bellen of Whatsappen kan met Lenne Merbis, programmamanager Trainees & Young Professionals, telefonisch bereikbaar via 06-31 68 80 89. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Servicedesk Info Personeel, telefoonnummer 023-5145606.
Op vrijdag 22 november 2019 ben je hartelijk welkom om de in housedag bij te wonen. Deze dag start om 10 uur en loopt tot 14 uur. Op deze dag kun je jouw vragen stellen, toekomstige collega's ontmoeten, samen lunchen en meedoen aan een groepsopdracht. Aanmelden doe je via e-mail bij Lenne.
Het hele programma vind je hier.

Andere mogelijkheden voor young professionals

Medio 2020 start de werving voor het traineeprogramma provincie Noord-Holland. Dit 1,5 jaar durend programma geeft jouw toekomst als beleidsadviseur op de thema’s duurzaamheid, circulaire economie en openbaar bestuur een goede start. Meer informatie volgt later op deze website.
Ben je geïnteresseerd in werken bij de provincie, maar wil je niet direct deelnemen aan een traineeprogramma? Er zijn ook mogelijkheden om in een juniorfunctie aan de slag te gaan.

Kom kennismaken!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij de provincie, gewoon eens kennismaken, of misschien een dagje meelopen? Neem dan contact op met Lenne Merbis, programmamanager Trainees & Young Professionals.

Trainees

 

Uitgelicht

Meer weten?

Lenne Merbis

Meer weten? Neem dan contact op met Lenne Merbis, programmamanager Trainees & Young Professionals.