Werken bij

Een provincie waar het fijn is om te zijn. Waar je met plezier woont, werkt en recreëert. Waar je snel en veilig van A naar B kunt komen. Waar altijd iets gebeurt. Dat is Noord-Holland. Dáár zetten zo’n 1.000 betrokken medewerkers zich dagelijks voor in.

Direct naar onze vacatures

Vacatures bij de provincie Noord-Holland
Alle vacatures bij de overheid

Traineeship

Per 1 maart 2019 start de provincie Noord-Holland met een nieuwe pool van 10 trainees. De werving en selectie voor dit tweejarig traineeship van de provincie is op 29 oktober van start gegaan. Interesse? Houd dan onze traineepagina in de gaten voor meer informatie. Daarnaast hebben we een traineeship in samenwerking met de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Dit traineeship start per 1 januari 2019. De aanmelding hiervoor is gesloten. Kijk op de website Traineepool MRA voor meer informatie.

Technisch talent gezocht

Bekijk de film over technisch talent op YouTube
Kijk snel op het vacatureoverzicht bij de provincie Noord-Holland.

Stages

Je kunt bij ons stage lopen of afstudeeronderzoek doen op mbo-, hbo- en wo-niveau. 
Bekijk onze stageopdrachten

Heb je vragen over stage lopen bij de provincie Noord-Holland? Mail dan naar stage@noord-holland.nl

Daarom de provincie Noord-Holland

Wil jij vanuit hartje Haarlem samen met ons bouwen aan een nog mooier Noord-Holland, de provincie met de grootste verscheidenheid, van grote stad tot polder en van Amsterdam tot Texel, en de leefomgeving van meer dan 2,5 miljoen mensen? De provincie biedt interessant, uitdagend en maatschappelijk relevant werk, waarbij ook genoeg ruimte is om individueel talent verder te ontwikkelen. Noord-Holland geeft ruimte aan groei en biedt jou als werknemer ook ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Naast een 36-urige werkweek kan je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individuele Keuze Budget. 

De provincie Noord-Holland wil een inclusieve werkgever zijn. Wij geloven dat een diversiteit aan medewerkers met verschillende talenten en vaardigheden, samen de provincie een betere organisatie maken. Wij streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de provincie met al haar aanwezige verschillen.

Volg de provincie

Twitter
LinkedIn
Facebook

Uitgelicht