Werken bij

Een provincie waar het fijn is om te zijn. Waar je met plezier woont, werkt en recreëert. Waar je snel en veilig van A naar B kunt komen. Waar altijd iets gebeurt. Dat is Noord-Holland. Dáár zetten zo’n 1.400 betrokken medewerkers zich dagelijks voor in.

Direct naar onze vacatures

Vacatures bij de provincie Noord-Holland
Alle vacatures bij de overheid

Afmelden voor vacatureoverzicht

Technisch talent gezocht

Bekijk de film over technisch talent op YouTube
Werken bij de provincie Noord-Holland? Bekijk de video
.

Traineeship

Per 1 maart 2019 start de provincie Noord-Holland met een nieuwe pool van 10 trainees. De werving en selectie voor dit tweejarig traineeship van de provincie is inmiddels gesloten. Interesse om in 2021 ook als trainee bij de provincie aan de slag te gaan? Houd dan de traineepagina in de gaten voor meer informatie. Daarnaast is er een traineeship in samenwerking met de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Dit traineeship is op 1 januari 2019 gestart. Kijk op de website Traineepool MRA voor meer informatie.

Stages

Je kunt bij de provincie stage lopen of afstudeeronderzoek doen op mbo-, hbo- en wo-niveau. 
Bekijk de stageopdrachten

Heb je vragen over stage lopen bij de provincie Noord-Holland? Mail dan naar stage@noord-holland.nl

Daarom de provincie Noord-Holland

Wil jij vanuit hartje Haarlem samen met collega's bouwen aan een nog mooier Noord-Holland, de provincie met de grootste verscheidenheid, van grote stad tot polder en van Amsterdam tot Texel, en de leefomgeving van meer dan 2,5 miljoen mensen? De provincie biedt interessant, uitdagend en maatschappelijk relevant werk, waarbij ook genoeg ruimte is om individueel talent verder te ontwikkelen. Noord-Holland geeft ruimte aan groei en biedt jou als werknemer ook ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Naast een 36-urige werkweek kan je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuzebudget. 

De provincie Noord-Holland wil een inclusieve werkgever zijn. Wij geloven dat een diversiteit aan medewerkers met verschillende talenten en vaardigheden, samen de provincie een betere organisatie maken. Wij streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de provincie met al haar aanwezige verschillen.

Volg de provincie

Twitter
LinkedIn
Facebook