Werken bij

Een provincie waar het fijn is om te zijn. Waar je met plezier woont, werkt en recreëert. Waar je snel en veilig van A naar B kunt komen. Waar altijd iets gebeurt. Dat is Noord-Holland. Dáár zetten zo’n 1.000 betrokken medewerkers zich dagelijks voor in.

Direct naar onze vacatures

Vacatures bij de provincie Noord-Holland
Alle vacatures bij de overheid

Technisch talent gezocht

Bekijk de film over technisch talent op YouTube
Kijk snel op het vacatureoverzicht bij de provincie Noord-Holland.

Traineeship

In januari 2017 is een nieuwe traineepool gestart. Interesse om in 2019 ook als trainee bij de provincie aan de slag te gaan? Kijk op onze traineepagina voor meer informatie.

Op dit moment kun je je aanmelden als trainee voor de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Iets voor jou om 2 jaar aan uitdagende projecten in Noord Holland te werken? Bekijk hier de vacatures.

Stages

Je kunt bij ons stage lopen of afstudeeronderzoek doen op mbo-, hbo- en wo-niveau. 

Bekijk onze stageopdrachten

Heb je vragen over stage lopen bij de provincie Noord-Holland? Mail dan naar stage@noord-holland.nl

Daarom de provincie Noord-Holland

Wil jij vanuit hartje Haarlem samen met ons bouwen aan een nog mooier Noord-Holland, de provincie met de grootste verscheidenheid, van grote stad tot polder en van Amsterdam tot Texel, en de leefomgeving van meer dan 2,5 miljoen mensen? De provincie biedt interessant, uitdagend en maatschappelijk relevant werk, waarbij ook genoeg ruimte is om individueel talent verder te ontwikkelen. Noord-Holland geeft ruimte aan groei en biedt jou als werknemer ook ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Naast een 36-urige werkweek kan je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individuele Keuze Budget. 

Volg de provincie

Twitter
LinkedIn
Facebook

Uitgelicht