Restwerkzaamheden bij bushalte Ouderkerk Oost

Op 11 en 12 december 2024 worden er aanvullende werkzaamheden aan de betegeling bij bushalte Ouderkerk Oost uitgevoerd.

De werkzaamheden vinden plaats tussen 7.00 uur en 16.00 uur. Buspassagiers kunnen om de werkzaamheden heen lopen om in en uit de bus te stappen. 

Op 1 december werden de laatste werkzaamheden voor de herinrichting van de ruimte rondom de bushalte Ouderkerk Oost uitgevoerd. Bij oplevering bleek echter dat er een aanpassing noodzakelijk is aan de blindegeleidetegels. De werkzaamheden hiervoor vinden plaats op 11 en 12 december tussen 7.00 uur en 16.00 uur. Het werkgebied wordt met schildjes afgezet. Busreizigers ondervinden geen hinder van de werkzaamheden en in- en uitstappen is altijd mogelijk. 

Herinrichting bushalte Ouderkerk Oost

De bushalte Ouderkerk Oost op de hoek van de Burgemeester Stramanweg en Jacob van Ruisdaelweg bood eerder onvoldoende ruimte voor fietsen van busreizigers. De provincie Noord-Holland vindt het belangrijk dat de in- en uitstapplekken bij bushaltes goed bereikbaar zijn. Daarom heeft zij, samen met de gemeente Ouder-Amstel en de Vervoerregio Amsterdam besloten de ruimte bij de bushalte opnieuw in te richten. Met de laatste werkzaamheden aan de betegeling is de herinrichting van de bushalte afgerond.

Meer informatie

Met vragen over de werkzaamheden kunnen (vaar)-weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt via 0800-0200 600 (gratis) of per mail servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn de volgen via www.noord-holland.nl/bushalteOuderkerk of de regionale facebookpagina.