Nieuwe deelnemers voor GO!-NH Scale-programma in de startblokken

Innovaties om energie in accu’s op te slaan en er waterstof van te maken, een platform voor het huren van je babyuitzet of superslimme AI-oplossingen voor de landbouw: je vindt ze allemaal in de nieuwe editie van GO!-NH Scale

GO!-NH Scale gaat deze week van start met een nieuwe lichting van 18 deelnemers. GO!-NH Scale is het vooraanstaande innovatieprogramma dat scale-ups en innovatieve MKB-bedrijven uit Noord-Holland ondersteunt bij het versnellen van hun groei.

Deze enthousiaste groep ondernemers staat klaar om innovatie naar nieuwe hoogten te tillen en deel te nemen aan een intensief traject gericht op groei en impact. Elk jaar trekt het programma getalenteerde deelnemers aan uit diverse sectoren, en de nieuwste groep deelnemers vormt hierop geen uitzondering.

Professionele ondersteuning


Tijdens het GO!-NH Scale-programma krijgen  de deelnemers de kans hun zakelijke vaardigheden te verfijnen, toegang te krijgen tot investeerders en mentorship van industrie-experts, en deel te nemen aan netwerkevenementen om hun groei te stimuleren.

“Met onze deelname aan GO!-NH hebben we de ideale partner gevonden om onze circulaire visie werkelijkheid te maken. We zijn trots om deel uit te maken van dit initiatief en te werken aan een wereld met innovatieve en groene oplossingen”, vertelt Ruben van Pelt, van Dobbi.

Speciale partnerplekken


De Provincie Noord-Holland stelt gratis plekken voor GO!-NH beschikbaar. Regionale samenwerkingspartners gemeente Alkmaar, gemeente Haarlem en maritiem innovatiecentrum METIP stellen de overige plekken beschikbaar voor ondernemers binnen een specifiek thema of in een specifieke regio. 

Over GO!-NH


GO!-NH is een van de programma’s die de provincie Noord-Holland aanbiedt om ondernemers verder te helpen met hun duurzame innovaties. De drie versnellingsprogramma’s GO!-NH Accelerator, GO!-NH Growth en GO!-NH Scale sluiten op elkaar aan doordat ze zich ieder op een andere fase van de innovatie, product of dienst richten. Van startups tot gevestigde Noord-Hollandse ondernemers die verder willen en kunnen groeien. 
 

Nieuwe deelnemers voor GO!-NH Scale-programma in de startblokken