Gedichtenwedstrijd bij opening Zaanbrug

Ter gelegenheid van de opening van de Zaanbrug op 13 april 2024 organiseert Historische Vereniging Wormerveer een gedichtenwedstrijd.

8 genomineerden kunnen hun gedicht tijdens de opening van de tentoonstelling Zaanbrug in de Vermaning op 13 april 2024 voordragen. Gedichten kunnen tussen 1 februari en 15 maart ingezonden worden. 

Op 13 april 2024 vindt de officiële opening van de Zaanbrug plaatst. De Historische Vereniging Wormerveer organiseert ter gelegenheid van de opening een gedichtenwedstrijd. De ingezonden gedichten moeten gaan over de Zaanbrug, bijvoorbeeld over de ervaringen of gebeurtenissen. Iedereen die een gedicht wil toesturen, kan dit doen tussen 1 en 15 februari. Daarna nomineert een vakkundige jury 8 gedichten. De gedichten kunnen op 13 april in de Vermaning voorgedragen worden. Het uiteindelijke winnend gedicht wordt op een ansichtkaart gedrukt. 

Stuur in

Stuur je inzending of vraag naar: archivaris@hvwormerveer.nl. Meer informatie over de wedstrijd is te vinden op de website van de Historische Vereniging Wormerveer