Werkzaamheden Leimuiderbrug eerder afgerond

De nachtelijke werkzaamheden aan de Leimuiderbrug van 12 en 13 maart zijn eerder afgerond. Hierdoor kan het verkeer in de nacht van 13 op 14 maart weer gebruik maken van Leimuiderbrug.

Tijdens de afsluiting van de Leimuiderbrug in de avond en nacht van 12 maart (21.00 uur) op 13 maart (5.00 uur) is de software aangepast en het beweegbare deel van de brug opnieuw ingeregeld. Deze aanpassingen moeten de brug minder storingsgevoelig maken. De werkzaamheden die hiervoor nodig zijn, zouden 2 nachten in beslag nemen. De werkzaamheden in de nacht van 12 maart verliepen voorspoedig, waardoor er geen werkzaamheden in de nacht van 13 op 14 maart hoeven plaats te vinden en al het verkeer gebruik kan maken van de Leimuiderbrug. 

Meer informatie

De Leimuiderbrug ligt in de provinciale weg N207 over de Ringvaart op de grens tussen de gemeenten Haarlemmermeer en Kaag en Braassem. Voor vragen over de werkzaamheden aan de brug kunnen (vaar)weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800 - 0200 600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl. Vaarweggebruikers kunnen ook via www.vaarweginformatie.nl op de hoogte blijven van bedientijden, stremmingen of werkzaamheden bij bruggen en sluizen.

Sms-alert Leimuiderbrug

Weggebruikers kunnen op de hoogte blijven van eventuele toekomstige storingen of stremmingen van de Leimuiderbrug, door zich aan te melden voor de sms-Alert. Aanmelden van en informatie over deze nieuwe sms-berichtenservice is te vinden op www.noord-holland.nl/leimuiderbrug