Reageer op het concept voorontwerp van de busverbinding en de brug over de Ringvaart

(13 oktober 2021)

Van 15 tot en met 30 oktober kunt u reageren op het concept voorontwerp via de interactieve kaart. Het gaat om de brug over de ringvaart en de busverbinding tot P+R Getsewoud-Zuid. Op de interactieve kaart vindt u een toelichting hoe u kunt reageren.

De reacties van anderen kunt u ook op de interactieve kaart zien. Ze zijn te herkennen aan de groene ster (wens), oranje stip (verbetering) of rode vlag (knelpunt). U kunt zowel anoniem als met naam uw reactie geven. De provincie kijkt op welke manier de wensen en opmerkingen uit de omgeving een plek kunnen krijgen in het voorontwerp.

Tijdens de eerste ronde in januari 2021 zijn ruim 125 reacties geplaatst bij het eerste ontwerp. Deze reacties zijn ook te vinden op de kaart onder ronde 1. Bij de uitwerking van het aangepaste ontwerp heeft de provincie deze en eerdere informatie uit de omgeving betrokken. Het concept voorontwerp is op onderdelen aangepast. 

Op de website HOV Noordwijk-Schiphol vindt u de presentaties van de bijeenkomsten van 13 oktober (pdf, 10 MB), 24 maart (pdf, 6 MB)en 13 januari (pdf, 7 MB) en de Notitie reacties en antwoorden (pdf 556 kb) met een overzicht van de meeste reacties en antwoorden. Mist u een antwoord op uw vraag/reactie? Laat het ons weten via infoHOVNoordwijkSchiphol@noord-holland.nl.

Uitgelicht