Nieuws

 • Weblog: mijn visie en droom voor Groen Kapitaal

  (14 december 2018) Portretfoto Adnan Tekin Groen Kapitaal vroeg Adnan Tekin naar zijn droom en visie over natuurinclusief, biodiversiteit en Groen Kapitaal. "Met alleen een spits kun je niet scoren, samenwerken is het sleutelwoord."
 • Amstelland Natuurzuivel, van gras naar glas in 5 kilometer

  (10 december 2018) Amstelland Natuurzuivel, van gras naar glas in 5 kilometer Een melkfabriek die streekzuivelproducten produceert voor Amsterdam en omstreken. Dat is het doel van Amstelland Natuurzuivel: een coöperatie van 20 agrarische bedrijven in de regio Amstelland.
 • Zelf fruit en noten plukken tussen kippen en varkens

  (10 december 2018) Zelf fruit en noten plukken tussen kippen en varkens Een biologisch-dynamische beheerde boomgaard met een divers aanbod van kleinfruit, fruit- en notenbomen. Onder de bomen scharrelen dubbeldoelkippen en een bijzonder varkensras wordt ingezet voor grondbewerking. Welkom in pluktuin Geestmerambacht, een nieuw initiatief op Groen Kapitaal.
 • Provincie lanceert online ontmoetingsplek voor groen

  (24 mei 2018) Provincie lanceert online ontmoetingsplek voor groen De provincie Noord-Holland heeft vandaag een online platform voor het programma Groen Kapitaal gelanceerd.
 • Live natuurbeelden vanaf terrein Tata Steel

  (09 mei 2018) Live natuurbeelden vanaf terrein Tata Steel Sinds 3 mei kunnen natuurliefhebbers genieten van live natuurbeelden vanaf het terrein van Tata Steel in IJmuiden. Er zijn beelden vanuit de nestlocatie waar vorig jaar torenvalken met succes hebben gebroed.

Uitgelicht