Nieuws

 • Meevaren op de provincieboot tijdens Pride 2024? Deel jouw verhaal!

  02 april 2024 Meevaren op de provincieboot tijdens Pride 2024? Deel jouw verhaal!

  Wie is een echte verbinder binnen de lgbtqia+-community? Deel je verhaal en geef deze bijzondere persoon in jouw leven op. En vaar 3 augustus mee op de provincieboot.

 • "Mensen haten wat ze niet begrijpen"

  02 augustus 2023 Suzana en Youssef

  De provincie Noord-Holland vaart voor de 2e keer mee tijdens de botenparade van Pride Amsterdam. Het thema is #YouAreIncluded. Inwoners uit de LGBTQIA+-gemeenschap konden zichzelf samen met iemand opgeven bij wie ze zich veilig en geliefd voelen. 4 van de 20 koppels aan boord vertellen over hun bijzondere band. Deze keer: Suzana (22) en Youssef (26).

 • Pride 2023: 5 vragen aan Dolly Bellefleur

  01 augustus 2023 Pride 2023: 5 vragen aan Dolly Bellefleur

  De provincie Noord-Holland vaart 5 augustus voor de 2e keer mee met de botenparade van Pride Amsterdam. Entertainer Dolly Bellefleur schreef speciaal voor deze gelegenheid een lied. Aan haar de schone taak de 20 Noord-Hollandse koppels aan boord aan het dansen te houden.

 • “Ik kan houden van wie ik wil”

  26 juli 2023 "Ik kan houden van wie ik wil"

  De provincie Noord-Holland vaart dit jaar voor de 2e keer mee tijdens de botenparade van Pride Amsterdam. Het thema is #YouAreIncluded. Inwoners uit de LGBTQIA+-gemeenschap konden zichzelf samen met iemand opgeven bij wie ze zich veilig en geliefd voelen. 4 van de 20 koppels aan boord vertellen over hun bijzondere band. Deze keer: Tom van Lingen (27) en Bjorn Besselink (23).