Ambassadeurs circulaire economie

Om de overgang naar een circulaire economie te versnellen zet de provincie 3 ambassadeurs in die ondernemers, bedrijven en overheden helpen aan de slag te gaan met circulariteit.

Leon van Ast

Leon van AstCirculair ambassadeur Leon van Ast is het aanspreekpunt voor het Noord-Hollandse bedrijfsleven (met uitzondering van de bouwsector) op het gebied van circulaire economie. Hij ondersteunt ondernemers bij de overstap naar circulair ondernemen, deelt kennis over de mogelijkheden, verbindt partijen en vergroot zo de groep circulair ondernemers. Daarnaast helpt Leon bestaande circulaire innovaties en diensten met groeien, uitbreiden en verspreiden. Wanneer circulair ondernemers tegen belemmeringen en knelpunten aanlopen denkt hij mee met het vinden van een oplossing.

Leon is bereikbaar via leon.van.ast@noord-holland.nl of 06 - 31 02 06 34

 

Fanauw Hoppe

Fanauw HoppeFanauw Hoppe is ketenaanjager circulair bouwen en richt zich op de Noord-Hollandse bouwsector. Hij jaagt de transitie aan naar een duurzame en circulaire maatschappij door de verspilling van kostbare grondstoffen in de bouw aan te pakken. Daarnaast ondersteunt en stimuleert hij bedrijven in de bouw om samen te werken en zo ketens van bouwgrondstoffen te vormen.

Fanauw is bereikbaar via Fanauw.hoppe@noord-holland.nl of 06 10 69 83 14

 

 

Roel Tijssens

Roel ThijssensCirculaire bouwexpert Roel Tijssens ondersteunt gemeenten en woningcorporaties in Noord-Holland, waaronder de gemeente Hoorn en NH-Bouwstroom; een samenwerkingsverband van Noord-Hollandse woningcorporaties. Roel Tijssens helpt deze partijen door hen samen te brengen, kennis te delen en advies te geven over hoe zij bouwprojecten zo circulair mogelijk kunnen uitvoeren. Hij richt zich vooral op het verbeteren van de omgang met grondstoffen en het verminderen van CO2-uitstoot in de bouwsector.

Roel is bereikbaar via Roel.tijssens@noord-holland.nl of 06 50 24 77 02